Pizza som den fra pizzariaet

Hjemmelavet Italiensk Pizza

Har du undret dig over, hvorfor den lokale pizzabager får deres pizzaer så pokkers gode?

Når man selv laver pizza derhjemme, så bliver kvaliteten sjældent så god som den pizza du får fra et pizzaria. Det er der heldigvis en fornuftig forklaring på…

Hvis du vil lave pizzaer der er så gode som din pizzabagers, så skal du først og fremmest bruge de samme råvarer, men du skal også have det rette udstyr.

Hvilke råvarer du skal benytte afhænger naturligvis af hvilket resultat du vil opnå – altså hvilket pynt der skal på osv. Men dejens blanding har også meget at sige.

Der hvor de fleste fejler er når pizzaen kommes i ovnen.
Det er IKKE nok bare at varme pizzaen på de almindelige 180 grader!

Der skal fuld knald på ovnen, ellers bliver pizzaen ikke bagt som din pizzamand gør i deres superovn.
Du kan læse meget mere om den perfekte hjemmelavede italienske pizza her.

…og sidste men ikke mindst – køb aldrig de færdige pizzadej pakker – det er halvvejs kagedej, som ikke tilnærmelsesvis bliver til en god italiensk pizza.

Held og lykke med din pizzabagning, og bon appetit!